Stagiair technical support

Job description

De wekker gaat, een nieuwe werkdag begint. Aangekomen op het kantoor in Nijkerk (vlakbij Amersfoort, naast de A28) pak je een kop koffie en open je jouw Workspace. Als support medewerker wil je onze partners en hun klanten zo goed mogelijk ondersteunen om hun werk te vereenvoudigen. Hierbij krijg je op kantoor de juiste hulp bij het ontwikkelen van een doortastende en servicegerichte instelling.

Ook vandaag heb je contact met partners. Op verschillende ochtenden, ook deze ochtend maak je een trainingsvideo van een nieuwe feature in de werkplek.

Om 12.00 uur schuif je bij je enthousiaste en humorvolle collega's aan voor de gezamenlijke en uitgebreide lunch en spelen de liefhebbers vaak nog een potje tafeltennis!.

In de middag help je een partner om de omgeving van een nieuwe klant in te richten. Hierbij doe je kennis op van diensten als Office 365, Remote Applicaties en meer. Aan het einde van je werkdag gaat het scherm uit en hou je het voor gezien. Morgen weer een dag!

Spreekt deze gemiddelde stagedag je aan? Goed om te horen!

Wij steken veel tijd in onze stagiaires om ze te helpen zichzelf verder te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met je collega's aan de snelle internationale groei van Workspace 365.

Over de organisatie Workspace 365

Workspace 365 begon in 2010 als startup maar is inmiddels deze status ontgroeit. Met een ambitieus jong team ontwikkelen zij de snelst groeiende digitale werkplek, Workspace 365. Met een wereldwijd partnernetwerk bestaande uit MSP’s zorgen zij dat duizenden mensen eenvoudiger werken. Met een groeiambitie van één miljoen gebruikers binnen 4 jaar, zoekt Workspace 365 collega’s die bijdragen aan de groei van het team en Workspace 365.

Met Workspace 365 vereenvoudig en combineer je alle applicaties, informatie, intranet-elementen en document management in één digitale werkplek voor iedere organisatie.

Spreekt de stageplaats en onze organisatie je aan?

Dan is één en één twee en zien we je reactie graag tegemoet! Kijk voor meer informatie over de organisatie en de vacature op onze website jobs.workspace365.net of stuur een email naar: hr@newdayatwork.com.


Requirements

Waarom jij goed in ons team zou passen

 • Je bent enthousiast, flexibel en hebt een zeer proactieve houding;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met ICT;
 • Je pakt dingen snel op;
 • Ervaring met Office 365, Azure, Remote Applications, databases, netwerk en systeembeheer werkt in je voordeel maar brengen we je anders graag bij.

  Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken

  • Uitdagende stage voor 32-40 uur per week met mogelijkheid op een baan;
  • Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Een enthousiast team met intelligente, humorvolle en gedreven collega’s;
  • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes tafeltennis en teamuitjes;
  • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt;
  • Voor wat, hoort wat, dus je ontvangt een leuke stagevergoeding.