Pre-sales Consultant

Job description

Als Pre-sales Consultant ben jij dé schakel tussen ons salesteam en de technische support aan onze (potentiële) klanten. Een techneut met een commercieel randje. Wij durven het hier best hardop te stellen: jij - ja jij! - bent nu al onmisbaar binnen Workspace 365.

Maak je klaar voor een dynamische rol. Je gaat regelmatig met jouw salescollega's mee naar afspraken met potentiële klanten. Natuurlijk weten zij waarover ze het hebben. Maar als het technischer en complexer wordt, dan ben jij aan zet. Je hebt een luisterend oor en denkt strategisch mee: wat is belangrijk? Wat kan wel, wat kan niet? En welke technische issues zijn er op te lossen om een ideale situatie voor de klant te creëren?


Jij beweegt je als Pre-sales Consultant tussen sales en techniek. Dat doe je soepel en in vrijheid. Je toont initiatief, gaat op onderzoek uit en draagt oplossingen aan. Ook voor onze interne systemen. Met jouw onderzoekende en oplossingsgerichte mindset ben je voor onze klanten én onze eigen organisatie van grote waarde.


Hou jij ervan om technische puzzels op te lossen? En kun je daar commerciële vaardigheden aan koppelen? Maak je borst maar vast nat, dit is dé uitdaging voor jou! Een berg aan ervaring is fijn, maar geen must. Wat we veel belangrijker vinden is dat je een hoog 'snapgehalte' hebt, zoals we dat bij Workspace 365 noemen, en snel dingen oppikt. Je bent wat dat betreft als een 'i9 processor', om in IT termen te blijven. Kennis van Office 365 en IT-infrastructuren is wel een must. Hoe ons product daarop aansluit brengen wij je wel bij.


Op naar effectieve een-tweetjes met onze salesprofessionals! Van ons krijg je daarbij alle support die je nodig hebt. Je maakt deel uit van ons dynamische en interdisciplinaire salesteam. Wij kennen geen hiërarchie en versterken elkaar waar nodig. Dat maakt ons een (h)echt team. Heb je de ambitie om snel door te groeien? Zijn wij alleen maar blij mee. Workspace 365 groeit hard en er ontstaan steeds nieuwe rollen. Groei lekker met ons mee!Over Workspace 365

Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. Ons softwareproduct - een digitale werkplek die het werkzame leven van eindgebruikers makkelijker maakt - wordt wereldwijd al door 225.000 mensen in 16 landen gebruikt. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, maar als we die behalen vieren we dat met elkaar. Dedicate to celebrate.

Requirements

Wat we van jou verwachten

- Je hebt een positieve energie en bent resultaatgericht; 

- Ervaring in IT of software is een vereiste;

- Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Inclusief het vermogen om effectief te presenteren aan zowel technische als operationele doelgroepen; 

- Jij begrijpt en communiceert complexe technische mogelijkheden; 

- Je bent gedreven en wilt graag groeien; 

- Volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

- Je houdt ervan om problemen uit te zoeken en ze te verhelpen;


Wat we jou bieden

- Een ambitieus en informeel team, legendarische uitjes en festiviteiten; 

- Flexibele werktijden en veel vrijheid; 

- De kans om een grote impact te hebben op de groei van ons bedrijf; 

- Veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling; 

- Een mooi salaris en goede bonusregeling; 

- 25 vakantiedagen, mits je ons niet al te jaloers maakt met mooie foto’s.

Spreekt Workspace 365 jou aan?

Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net , email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Sabine op het telefoonnummer +316 451 212 70.


Sabine Krijkamp
Opportunity Spotter
+31 6 4512 1270
work@workspace365.net