Cloud Support Engineer

Job description

Sta jij te popelen om je tanden in technische vraagstukken te zetten? Goed nieuws! Wij zoeken een Cloud Support Engineer die voor binnenkomende partnervragen alle ruimte krijgt om nieuwe oplossingen te bedenken.


Vergeet de traditionele helpdesk. Als Cloud Support Engineer bij Workspace 365 begeef jij je volop in de nieuwe wereld. Niet meer on-premise, maar in de cloud. Daarin zijn wij vooruitstrevend en innovatief met onze succesvolle adaptieve werkplek. Inmiddels ervaren wereldwijd 225.000 eindgebruikers dagelijks het gemak van één digitaal startpunt. En dat worden er alleen maar meer - Workspace 365 groeit hard.


Het mooie is dat wij daadwerkelijk een positieve impact hebben op de werkzame levens van werkplekgebruikers. En daarin vervul jij als Cloud Support Engineer een essentiële rol. Je hebt volop contact met ruim 120 MSP-partners (managed service providers), die op hun beurt weer in actie komen voor de eindgebruikers.


Op een hoog kennisniveau help jij onze IT-partners verder als zij zich melden met een technisch vraagstuk. Doordat je aan de frontline zit en alle technische vragen binnen krijgt kun je helpen om problemen structureel op te lossen. Bij ons gaat support niet over vergeten wachtwoorden, maar over uitdagingen die je oplost en waarna je ook meedenkt over productverbeteringen, specifieke integraties en de adoptie daarvan. Een ding is zeker: geen dag is hetzelfde.


Wat wij van jou verwachten? Een onderzoekende aard, een sterk analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset. Kennis van de nieuwste techniek is mooi meegenomen, maar die kunnen wij je ook bijbrengen. Al doende ga je heel veel leren, want elk binnenkomend vraagstuk is anders. Je bent flexibel en communicatief vaardig. Beheersing van de Engelse taal is een must, omdat je met partners over de hele wereld schakelt.

Heb jij de ambitie om vanuit deze rol door te groeien? Dat kan! Sterker nog: dat moedigen wij alleen maar aan. Wij werken met slimme mensen en die zien graag een groeipad voor zich. Ook met jou stippelen we dat graag alvast uit. Denk aan mogelijkheden om door te groeien richting (Cloud) Beheer, (International) Pre-sales Consultant, Integration Specialist en Team Lead.


Over Workspace 365


Workspace 365 is een jong en fris bedrijf dat snel groeit. De organisatie waarin je terechtkomt is dynamisch, innovatief en vooruitstrevend. Wij zijn ambitieus, stellen harde doelen en nemen onze verantwoordelijkheid daarvoor, maar als we die behalen vieren we dat met elkaar. Dedicate to celebrate. Wij bieden onze mensen graag vrijheid, zijn flexibel en, zeker niet onbelangrijk: doorgroeimogelijkheden zijn er volop!

 

Requirements


Waarom jij goed in ons team zou passen

 • Je bent geduldig, dienstverlenend en bovenal doortastend; Analytisch, oplossend vermogen/denken;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must;
 • HBO werk-/denkniveau;
 • Ervaring met support en/of systeembeheerder;
 • Ervaring met Office 365, Azure AD, RDP en systeembeheer is een pré.


Wat het extra leuk maakt om bij ons te komen werken


 • Geweldige werksfeer, uitgebreide lunch, potjes tafeltennis en vrijdagmiddagborrels; 
 • Een enthousiast team met intelligente en gedreven collega’s; 
 • Een leerzame omgeving waarin veel feedback gegeven en verwacht wordt; 
 • Hechte samenwerking en dagelijks overleg; 
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit; 
 • Flexibele werktijden;
 • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring; 
 • Veel doorgroeimogelijkheden die jij zelf creëert; 
 • 25 vakantiedagen mits je terugkomt met mooie verhalen.


  Spreekt Workspace 365 jou aan?

  Perfect! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

  Kijk voor meer informatie over Workspace 365 en de vacature op onze website: jobs.workspace365.net, email naar: work@workspace365.net, of neem contact op met Sabine of Jamy op het telefoonnummer 030 711 67 25.